Tidligere

Tirsdag den 20. marts 2018

Bjarne Lisby

En fornøjelig aften, hvor Bjarne Lisby underholdte med kendte og ukendte viser. Det hele blev bundet sammen med sjove historier og anekdoter, der påpegede det finurlige i vores dagligdag og det danske sprog.

Tirsdag den 27. februar 2018

Palle Krabbe

Palle Krabbe begejstrede de gæster, der mødte frem trods snevejret

Humøret var højt i den hyggelige krostue på Kirsebærkroen, og den lille forsinkelse af visemenuen, som vejret var skyld i, blev udnyttet til en sang, hvor alle var med. Under spisningen skabte Palles taffelmusik en behagelig atmosfære. Aftenens program startede med nogle af Niels Hausgaards viser, der blev serveret med lidt passende jysk accent fra Palles barndomsegn. Derefter fulgte en skøn blanding af kendte og ukendte sange og viser af Benny Andersen, Kai Norman Andersen, Palle Krabbe selv og mange flere. Det hele blev bundet sammen med sjove oplevelser og pudsige historier fra Palles eget liv eller om de forskellige sangskrivere. Palle formåede at præsentere det hele med en blanding af optræden og aktivering af gæsterne, som både sang, skålede, gyngede og lavede lydeffekter til sangene. Det var en meget forfriskende og anderledes viseaften, som nogle få gæster desværre måtte forlade i utide for at kunne komme hjem, inden sneen lukkede de mindre veje i området.

Sjællandske 27. januar 2018

Lise Nees byder op til sang i Præstø.

Syng med på

refrænet på Kirsebærkroen

PRÆSTØ: Lise Nees kommer tirsdag 30. januar til Kirsebærkroen i Præstø, hvor hun giver publikum lejlighed til at synge med. Lise Nees vil underholde med et repertoire fra 1950'ernes refrænsangerinder, hvor man kan synge med på omkvædet, og hun vil kæde sangene sammen med historier om sangenes tilblivelse, personlige oplevelser og sjove historier fra karrieren.

Lise Nees er uddannet klassisk sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium. Hun har spillet hovedroller i blandt andet Les Miserables og The Sound of Music på de københavnske storscener.

Koncerten går i gang klokken 19.30 på Kirsebærkroen, hvor der er mulighed for spisning inden ved tilmelding. Præstø Viseforening står for arrangementet.

Lise Nees

Tirsdag den 30. januar 2018

kl 19:30 på Kirsebærkroen

Lise Nees var i topform, da hun underholdt medlemmer og gæster.

Stemningen var allerede god efter noget dejlig mad, og nåede utrolige højder, da Lise fortalte om – og gav eksempler på - populære sange fra refrainsangerinderne i 1950´erne. Minderne dukkede op, så publikum spontant sang med på refrainerne.

Det var underholdning i særklasse. Der var fine og overraskende skildringer af nogle af sangerindernes samarbejde og karriereforløb.

Lises fantastiske stemme og charmerende optræden gjorde aftenen til en af de helt store oplevelser og hun kunne da heller ikke slippe med eet ekstranummer. Gæsternes ustoppelige bifald og krav om et ekstra ekstranummer blev belønnet med et eksempel på Lises formåen, da hun sang ”Summertime” fra ”Porgy and Bess”

- a capella.

Gæsterne skrev:

Hjertelig TAK for en dejlig og vellykket aften med

Sangfuglen Lise Nees!!

Dejlige melodier og tekster fra min ungdom i 1950 - som ribbede op i gode minder. Jeg har nydt det.

Også tak for hygge og GOD mad og stemning.

Tirsdag den 28. november 2017

Benny Holst Trio

Gæsterne skrev:

Den fedeste koncert med Benny Holsts trio. Den var i særklasse. Der var fuld hus - naturligvis.

En virkelig fantastisk god aften.

Dejlig aften, fed musik og skønne historier.

Hjertelig TAK-for en hyggelig julemiddag med god stemning og underholdning.

Benny Holst Trio - de er bare så dygtige. En fantastisk aften !!!!

TAK-fordi I får sådanne kræfter til Præstø.

Tirsdag den 31. oktober 2017

Tom

Frederiksen

Der blev fest og glæde, da Tom Frederiksen kom og spillede på Kirsebærkroen.

En troubadour med den akustiske guitar som hovedinstrument - “en enmandshær af god musik”.

Stemningen var i top. Som et ekstra krydderi blev Søren Korshøj inviteret på scenen - en overraskende bonus for gæsterne.

Søndag den 27. august 2017

kl 15 på Præstø Rådhus

Per Worm

Foto Martin H Møller

Per Worm var i topform, da han underholdte i haven på Præstø Rådhus. Det var sjov underholdning med fornemt guitarspil, finurlige tekster og sjove, tankevækkende, halvfilosofiske fortællinger til at binde det hele flot sammen. Med jysk lune fortalte og sang han til publikums store begejstring. Han er en fantastisk guitarspiller og inviterede flere gange Søren Korshøj og hans violin på scenen. En uventet og meget velklingende ekstra bonus for de fremmødte.